Podcastul liceului UMFST
Aici, vocea elevilor capătă putere și prinde contur. Banca din față este spațiul în care ne așezăm metaforic, cu sinceritate și curiozitate, pentru a discuta despre tot ce ne preocupă: viața de zi cu zi în liceu, dinamica relațiilor dintre profesori și elevi, pasiunile noastre, provocările generației noastre și multe altele.
Banca din față este spațiul în care ne așezăm cu sinceritate și curiozitate, pentru a discuta despre tot ce ne preocupă: viața de zi cu zi în liceu, dinamica relațiilor dintre profesori și elevi, pasiunile noastre, provocările generației noastre și multe altele.
Primul invitat al podcastului „Banca din față” este prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.
Urmărește episodul„Banca din față” este spațiul în care ne-am așezat și de această dată să discutăm despre bucuria de a avea credință și de a împărtăși celor de jur binele și frumosul. Invitatul ediției este preotul Ovidiu Bârsan, profesor de religie în cadrul Liceului UMFST „George Emil Palade”.
Este un dialog despre nevoia de sens, de spiritualitate și de încrederea în „cultura vieții” atunci când, ca tânăr, începi să simți „valurile vieții”.
Urmărește episodulLa „Banca din față” suntem invitați să cunoaștem mai multe despre Liceul UMFST „George Emil Palade”, alături de directoarea acestei unități de învățământ, lect. univ. dr. Andreea-Romana Ban.
Urmăriți o discuție despre etapele devenirii liceului și planurile de viitor, interviul încercând totodată să ne prezinte și imaginea autentică a unui dascăl, model pentru mulți tineri.
Urmărește episodulÎn această ediție a emisiunii „Banca din față” o avem alături de noi pe Bianca Han, profesoară de limba engleză în cadrul Liceului UMFST „George Emil Palade”. Vă invităm să urmăriți o discuție despre bucuria de a învăța limba engleză și despre depășirea unei concepții limitative asupra comunicării, înțelegând, totodată, că studiul limbilor străine este un act de cultură care presupunere, receptivitate față de alteritatea culturală și empatie.
Viața de licean este privită prin ochii unei profesoare și devine o pledoarie pentru respectul față de Celălalt, precum și față de diversitatea lingvistică și culturală care ne înconjoară. .
Urmărește episodul